Topic: Polski Topic
There are no members reading this topic.
Posted on May 22, 2011 3:46 PM
No nie ma to jak Polacy. Pokażmy że jesteśmy mocni!
Posted on May 22, 2011 3:47 PM
Ostatnio dużo zmian. Nowe postacie, itemy. Ciekawe czy coś jeszcze planują. Według mnie jest fajnie jak jest teraz.
Posted on May 27, 2011 10:35 AM
cześć wszytkim gram od 2 mięsięcy miałem długą przerwe ale znowu gram
Posted on June 8, 2011 8:50 PM
ale te tokeny to jeden wielki fail mogli by dać jakieś misje do tych nowych postaci jak to w każdej arenie robią a nie walczyć specjalnie z 60 walk na arenie + te przegrane żeby odblokować jakiegoś hahena czy kogo tam.
Posted on June 8, 2011 9:10 PM
a ja sobiscie uwazam, ze tokeny sa dobre, bo uaktywniaja graczy, zwl tych hi-levelowych, i jest co robic na points ladderze, a i tak co jakis czas trafia sie jakiegos <10 lvlowca, z ktorym strach przegrac, bo sie z trudem ciulane punkciki straci, a spotkanie takiego marcela czy SnakeXX staje sie malym swietem ,b mza bez stresu przegrac, a zwyciestwo ma wymierne skutki.

BTW mozliwe, ze jestem nieobiektywny, bo mam ponad 500 bezczynnych tokenow...

Posted on August 2, 2011 11:39 AM
z misjami byłoby zbyt łatwo ;)
tokeny to lepsze rozwiązanie
tokeny to lepsze rozwiązanie
Posted on August 7, 2011 1:00 AM
Witam Witam gram tutaj od 2 dni dopiero ^^ widze ze sporo polaków jest^^
Posted on September 3, 2011 12:33 PM
Ja jestem na tak w kwestii klanu ale nazwa mi się nie podoba. :) Jestem zadowolony bo znalazłem tutaj cząstke ludzi z którymi moge pogadać. Piszcie PW jak coś!
Posted on October 14, 2011 11:06 AM
ktos mi powie co robic jak cie ma wszystkie postacie a nie ma tokenow?
Posted on November 6, 2011 6:50 PM
jaa chcę jakiś fany klan dla polaków albo żeby się PTT reaktywował...
Posted on December 27, 2011 9:54 PM
Posted on February 7, 2012 1:37 PM
Ishida z tego co widzę to jesteś w dość dobrym polskim klanie
Jeśli można to też chętnie bym dołączył
Jeśli można to też chętnie bym dołączył
Posted on February 21, 2012 5:24 AM
Witam. Gram w WoNa odkąd na N-A pojawił się invit to BETY. Tak więc dosyć szybko ją ukończyłem i czekałem na release. Niestety nieco przespałem, straciłem trochę chęci i w końcu Region 2 zaliczyłem dopiero miesiąc temu.
Mam dosyć ciekawe doświadczenia z klanami. Moim pierwszym było N_H, w tym też czasie Marcel udzielał mi dużo porad/szkolił na przydupasa
. Później Marcel przestał być aktywny, a klan... właściewie nic z niego nie zostało, tylko banda noobów. Z tego okresu mam avka, wykonanego przez kolegę z klanu. Przypomina mi, skąd idę.
Następne było Tri, czyli Ultimate Tetrahedron. Klan jakże mocny, ale w wyniku czystki musiałem odejść gdy osiągnęliśmy No. 10 w CL.
Teraz należę do nowoutworzonego The Arcane Kitten Transformers. Pniemy się w górę z dużą prędkością, mamy kilku zawodników wysokiej klasy. Myślę, że jeszcze jakiś czas tam pozostanę.
Przyłączyłbym się do PTT, jednakże brakuje wam kogoś charyzmatycznego (fuhrera?), kto by utrzymał klan w porządku. Gdyby dołączył Blagon...
Mam dosyć ciekawe doświadczenia z klanami. Moim pierwszym było N_H, w tym też czasie Marcel udzielał mi dużo porad/szkolił na przydupasa
. Później Marcel przestał być aktywny, a klan... właściewie nic z niego nie zostało, tylko banda noobów. Z tego okresu mam avka, wykonanego przez kolegę z klanu. Przypomina mi, skąd idę.Następne było Tri, czyli Ultimate Tetrahedron. Klan jakże mocny, ale w wyniku czystki musiałem odejść gdy osiągnęliśmy No. 10 w CL.
Teraz należę do nowoutworzonego The Arcane Kitten Transformers. Pniemy się w górę z dużą prędkością, mamy kilku zawodników wysokiej klasy. Myślę, że jeszcze jakiś czas tam pozostanę.
Przyłączyłbym się do PTT, jednakże brakuje wam kogoś charyzmatycznego (fuhrera?), kto by utrzymał klan w porządku. Gdyby dołączył Blagon...
Forever in love with Dana.

Posted on March 15, 2012 6:27 PM
Polaczki, na tym forum zyje ktoś jeszcze? Bo szmat czasu widze cicho tu :)
Posted on March 22, 2012 2:48 PM
Ja wciąż czekałem aż ktoś się przełamie i walnie posta po mnie...
Forever in love with Dana.