Topic: Skins Problem

There are no members reading this topic.

  Posted on September 29, 2014 at 11:07 AM
#1
ulkiura, Savior

Contribution: 24 (19 + 5)
Joined: April 4, 2010
I wanted to use some skin I found on TediMoci's pack (Click) but every time I try to upload them it keeps saying "Loading Requested Data" and nothing happens.
I've been waiting for about half an hour with that and I don't think it should take this long for a pack with a size of 20MB max.

What should I do?

Edit: Im not even connected and it doesnt let me reconnect (the button doesnt work), maybe thats the reason but how do I fix it anyway?


  Posted on September 29, 2014 at 4:02 PM
#2
Luxvan, Dreamer

Contribution: 67 (38 + 29)
Joined: October 3, 2011
The reconnect button is for the chat, which doesn't work for anybody. So no, that's not a problem.

Which skin is it? It could be a mistake somewhere, such as a quotation mark missing from a description.
  Posted on September 29, 2014 at 7:07 PM
#3
4SEIA, The Dedicated Deputy, Top 100 of PLS-5

Contribution: 64 (51 + 13)
Joined: June 23, 2012
it happened to me sometimes
i use his skin too, usually it take lower than 20 second to upload a skin
if it's longer than that, it might be a connection problem
close and re-open client to see if it had been uploaded or not
if not, try upload again when connection is stable
  Posted on September 29, 2014 at 10:50 PM
#4
Ryu, Prisoner

Contribution: 472 (391 + 81)
Joined: January 25, 2011
Assuming uploading skins works and the WoN server connection is good, the problem may be your internet. Upload speed is usually a lot lower than your download speed, if you have bad internet then uploading even a 20mb file may take quite awhile.
  Posted on September 30, 2014 at 4:07 AM
#5
naruto-leaf, Swordsman

Contribution: 2,005 (1,806 + 199)
Joined: January 28, 2011
I don't think connection is the problem I heard there has been problems with skins after the latest update.
Removed for ???
  Posted on September 30, 2014 at 6:23 AM
#6
Salsaman, The Ruthless General of the Military

Contribution: 162 (86 + 76)
Joined: October 23, 2012
That happens to me too sometimes, try just refreshing the page if nothing happens right away. Make sure you have good internet connection when you upload.
  Posted on September 30, 2014 at 8:58 AM
#7
ulkiura, Savior

Contribution: 24 (19 + 5)
Joined: April 4, 2010
Ryu wrote:

Assuming uploading skins works and the WoN server connection is good, the problem may be your internet. Upload speed is usually a lot lower than your download speed, if you have bad internet then uploading even a 20mb file may take quite awhile.

Actually the file size is about 500kb and my upload speed is 0.76MB per second so I highly doubt its a problem with my net

Edit: Do I need to remove the skin of the character that will be replaced first?
  Posted on September 30, 2014 at 5:15 PM
#8
4SEIA, The Dedicated Deputy, Top 100 of PLS-5

Contribution: 64 (51 + 13)
Joined: June 23, 2012
actually no
replace with new skin and re-open client
usually, if a character's name change
that mean it's uploaded

but if a character's pic is still the old one
try clear temp file and re-open client again